zvjezdan_vidakovic

Zvjezdan Vidakovic debituje kao profesionalac u Fojnici!

 

Nekadašnja udarna pesnica amaterskih bokserskih klubova Herceg Novi i Loznica debitovaće u profi ringu 1.jula u Fojnici. Čelnici kampa Balkan Boxing nakon boravka Vidakovića u trening kampu sa Nenadom Borovčaninom u Drvengradu kod Emira Kusturice, ponudili su crnogorskom asu ugovor koji je ovaj sa zadovoljstvom prihvatio jer je poznato da menadžer kampa Darko Popivoda brine o svojim bokserima i obezbeđuje im uslove ništa losije od onih na zapadu, što je retkost na prostorima bivše Jugoslavije.

Povezana vest:  Piperski na poene pobedio Sebea!

-Dugo vremena se pripremam da debitujem kao profesionalac, ali sve  ponude koje sam dobijao do sada bile su ne ozbiljne ili bez pokrića. Popivoda je menadžer nekoliko boksera koji su moji prijatelji i koji su mi preneli da takve uslove nisu imali nikada u svojoj karijeri, pa mi je sada drago da ću zajedno sa Piperskim, Mitićem, Ćebom  i Buharalijom krčiti put u profesionalnom ringu, ali i doći u situaciju da boksujem velike mečeve kao Nenad Borovčanin koji je takođe član kampa. Deo priprema sam upravo odradio sa Borovčaninom na Mećavniku dok se spremao za meč za titulu šampiona Evrope, a posle toga sam nastavio treninge sa svojim trenerom Aleksandrom Nikolićem nekadašnjim bokserom Radničkog, a kasnije profesionalcem u Americi i Nemačkoj. U Fojnici ću boksovati svoj stil i ne zanima me ko će mi biti protivnik – rekao je Zvjezdan Vidaković.

Povezana vest:  Trener Menija Pakjaa želi Majvetera u “najgorem slučaju”

Vidaković je amatersku karijeru završio u dresu Loznice, a po svom fajterskom stilu sigurno će biti jedan od atraktivnijih boksera na Balkanu, a da li će postati šampion to zavisi isključivo od njega samog. Pored Vidakovića u Fojnici će boksovati još jedan bokser koji je potpisao ugovor sa Popivodom, a to je Vuk Mitić. Obojica boksera za protivnike imaće Rumune, a mečevi su zakazani u četiri runde.

Povezana vest:  Huk: Dokazaću da niko ne može da me zaustavi