Palic_2011_hor

Besplatan prevoz do Palića tokom filmskog festivala

 

Festival evropskog filma Palić i ove godine će, od 17. do 22. jula, organizovati besplatan autobuski prevoz za publiku iz Beograda i Novog Sada koja želi da gleda filmove iz festivalskog programa. Prevoz je besplatan, potrebno je samo da zainteresovani posetioci nabave vaučer koji će se do početka manifestacije deliti preko Fejsbuk stranice Festivala evropskog filma i medija (B92, Blic, Siti magazin i Radio 021), saopštili su organizatori.

Povezana vest:  Zaslužuje li Kristen Stewart nominaciju za Oskara?

Jedan vaučer važiće kao povratna autobuska karta do Palića i ulaznica za glavni takmičarski program. Ulaz na sve ostale programe je besplatan.

Polasci iz Beograda predviđeni su za 12.00 sati, na parkingu Sava centra, sa savske strane, a iz Novog Sada u 13.15 sati, na parking Železničke stanice, kod lokomotive. Povratak u Beograd i Novi Sad s Palića predviđen je oko jedan sat posle ponoći, s parkinga restorana Mala gostiona.

Povezana vest:  Rikmanov lik najbolji u Hariju Poteru

Ulaz na sve koncerte koji će biti održani od 17. do 21. jula u pratećem programu festivalske selekcije „MLadi duh Evrope“ takođe je besplatan.

Festival evropskog filma Palić biće održan od 16. do 22. jula. Ove godine na festivalu će biti prikazano više od 90 filmova u deset filmskih selekcija.