kristen_robert

Kristen Stjuart i Robert Patinson filmski par sa najvećom zaradom

Sa tri bioskopska hita koji su u SAD u protekle tri godine zaradili 1,17 milijardi dolara, Kristen Stjuart i Robert Patinson su holivudski filmski par sa najvećom zaradom.
Zvezde serijala „Sumrak“ daleko su ispred drugih parova na Forbsovoj listi parova iz 10 romantičnih filmova koji su najviše novca zaradili u protekle tri godine.
-Postoji nešto jedinstveno kod ovih filmova i načina na koji se ljudi povezuju sa njima – rekla je Doroti Pomeranc iz Forbsa:

Povezana vest:  POSTANI DEO SLOBODNE ZONE!

-Filmovi su nekonvencionalni a i oni su par u stvarnom životu.
Romansa Stjuartove i Patinsona van velikog platna kao i njihov raskid zbog njene afere sa rediteljem Rupertom Sandersom podstakli su dodatno interesovanje za par koji je ponovo bio zajedno uoči premijere poslednjeg dela „Sumraka“ rađenog prema romanima Stefani Mejer.
Na drugom mestu su Čejning Tejtum i njegova partnerka iz filma „I u dobru i u zlu“ Rejčel Mekadams sa zaradom od 125 miliona u SAD i 71 milionom u inostranstvu . Adam Sendler i Dženifer Aniston su na trećem zahvaljujući filmu „Just Go With It“ koji je u SAD zaradio 103 miliona dolara.

Povezana vest:  U planu rimejk filma Beket iz 1964.