kristen

Objavljenje prve fotke glavnih junaka filma “Snežana i lovac“!

Volt Diznijeva Snežana je želela da se pojavi šarmanti princ. Sudeći po slici Kristen Stjuart koja glumoi Snežanu čini se da ona nema problem da dobije ono što želi.

Dok kamere ne počnu sledeće nedelje u Londonu sa snimanje filma,Kristen se zajedno sa zlom kraljcom koji glumi Šarliz Teron, lovcem koga će igrati Kris Hemsfort, pricom Semom Klafinom, producentom Džoom Rotom i režiserom Rupertom Sandersom pojavila na konvenciji Comic-Con u San Dijegu.

Povezana vest:  Piter Džekson kao kustos Muzeja Prvog svetskog rata

Kako još nema snimljenih scena o kojima bi moglo da se priča , pubilka u dvorani Hall H imala je tu čast da ekskluzivno pogled  fotografije glavnih likova u kostimima i čuje komentare ekipe o kostimima.

„Snežana i lovac“ je nova verzija tradicionalne bajke u kojoj lovac beži sa Snežanom pošto nije poslušao kraljičino naređenje da je ubije.

Iako se film još nije ni počeo snimati, producent Joe Roth ima velike ambicije za ovaj projekt te je najavio i moguće snimanje trilogije. Režiju prvoga dela potpisuje Rupert Sanders, snimanje počinje u avgustu, dok je premijera najavljena za 1. jun 2012.

Povezana vest:  Filmovi "Palme u snegu" i "Robinson Kruso" u bioskopima