mila_jovovic_campari_2011

MILA JOVOVIĆ – NOVO ZAŠTITNO LICE CAMPARI KALENDARA

 

Čuvena filmska glumica poziraće francuskom fotografu Dimitri Danilofu i biće 13. zvezda po redu čije će lice krasiti svetski poznati kalendar

Poznata filmska diva, Mila Jovović, postaće zaštitno lice Campari kalendara za 2012. godinu. Jedan od najčuvenijih umetničkih kalendara na svetu do sada su krasile mnoge holivudske zvezde, među kojima su i Selma Hajek, Eva Mendez i Džesika Alba.

Povezana vest:  Neprijatelj stiže Tilvu Roš

Mila Jovović poziraće francuskom fotografu Dimitri Danilofu, angažovanom za snimanje 13. po redu Campari kalendara. Poznat po svom neobičnom pristupu i talentu kada je fotografija u pitanju, njegov osobni fotografski stil doneće potpuno novo vizuelno osveženje ovom kalendaru.

-Bila sam veoma srećna i počastvovana kada sam čula da sam pozvana da poziram za Campari kalendar, koji je čuven po odličnim fotografijama i izuzetnim osobama koje su se u njemu do sada pojavljivale. Mislim da će novi kalendar zaintrigirati ljude i da će ih stvarno navesti da zastanu i razmisle – izjavila je Mila Jovović.

Povezana vest:  Za Zlatnu palmu se bori 18 filmova

Campari kalendar je luksuzni kolekcionarski predmet koji se distribuira u ograničenom izdanju od samo 9.999 primeraka. Učešće u njegovoj pripremi čast je za talente i fotografe svetske klase koji ga prave svake godine. Campari kalendar za 2012. godinu zablistaće punim sjajem na jesen, kada će biti prezentovan široj javnosti.