Cowboys and AliensFilm “Kauboji i vanzemaljci” od 11. avgusta u bioskopima

Novo ostvarenje producenta Stivena Spilberga “Kauboji i vanzemaljci”, u režiji Džona Favra, od 11. avgusta biće na repertoaru bioskopa “Kolosej”, “Ster”, “Roda” i “Arena” (Novi Sad), najavio je danas distributer “Taramaunt”.

„Kauboji i vanzemaljci“ je mešavina klasičnog vesterna i naučno-fantastičnog filma o invaziji vanzemaljaca. Vrhunska filmska autorska ekipa – Spilberg, Ron Hauard, Brajan Grejzer, Aleks Kurcman i Robert Orci stvorila je novi žanr akcionog trilera koji će publiku odvesti na Divlji zapad, gde će usamljeni kauboj povesti bunu protiv terora koji stiže izvan planete.

Povezana vest:  Francuska "prva dama" igra u filmu Vudija Alena "Ponoć u Parizu"

-Naš cilj je bio da suprotstavimo ove dve klasične forme kako bismo stvorili nešto novo i uzbudljivo -objasnio je reditelj Favro.

Po sinopsisu, godina je 1873, teritorija Arizone, a Danijel Krejg igra stranca, koji se ne seća svoje prošlosti i nabasava na nesrećni pustinjski grad Absolušon. Jedini trag o prošlosti je misteriozni okov na njegovoj ruci. On će otkriti da ljudi u Absolušonu ne dočekuju strance baš srdačno, a niko ne sme ni korak da napravi na ulici bez dozvole pukovnika čelične ruke, Dolarajda, koga tumači Harison Ford. Absolušonom će zavladati još veći strah kada opustošseni grad bude napadnut od strane „nebeskih pljačkaša“, koji će otimati bespomoćne ljude. Stranac postaje njihova jedina nada za spas.

Povezana vest:  Dikaprio i Pen u novom filmu Injaritua?