cars_2

„AUTOMOBILI 2“ OD 8. SEPTEMBRA U NASIM BIOSKOPIMA!

Animirani film „AUTOMOBILI 2“ (CARS 2) od četvrtka, 8. septembra stiže na velika platna naših bioskopa.

Film će se naći na redovnom repertoaru bioskopa Kolosej, Ster, Roda, Takvud, Dvorana Doma Sindikata i Arena (Novi Sad), a posetioci će film moći da pogledaju i u 3D-u.

Zvezda, trkački automobil Munja Mekvin (Oven Vilson) i njegov najbolji prijatelj, kamion za tegljenje automobila, Mejter (Leri Kejbl Gaj) započeće novu avanturu po egzotičnim lokacijama širom sveta u filmu „Automobili 2“. Njima će se pridružiti i mehaničarska ekipa iz rodnog grada Radijator Springsa kada se budu uputili preko okeana da bi se takmičili za prvi svetski Gran Pri u kome će se odlučiti koji je automobil najbrži na svetu. Ali put do šampionata biće prepun prepreka, zaobilaznica i urnebesno smešnih iznenađenja kad se Mejter upetlja u sopstvenu intrigantnu avanturu: internacionalnu špijunažu.

Povezana vest:  PONOVO RADI BIOSKOP

Rastrzan između asistiranja Munji u izuzetno bitnoj trci i snalaženja u strogo poverljivoj špijunskoj misiji koju vodi najbolji britanski super špijun Fin Projektil (Majkl Kejn), Mejtera će ovo akcijom nabijeno putovanje odvesti do eksplozivne potere kroz ulice Japana, Italije, Francuske i Engleske. U tome će ga pratiti prijatelji, a posmatraće ga ceo svet. Dodatak ovoj uzbudljivoj priči predstavlja i šarenolika nova ekipa automobila, brodova, vozova i aviona, zajedno sa strašnim zlikovcima i internacionalnim takmičarima u trkama.

Povezana vest:  FILM "OSVETNICI - RAT BESKRAJA" PREMIJERNO OD 25. APRILA