Gibonni-2009

MTV Express – Gibonni, sreda, 7. septembar u 20 sati!

Nakon letnje pauze, novi MTV Express u sredu, 7. septembra u 20 sati,  na regionalni MTV donosi ekskluzivan nastup Zlatana Stipišića Gibonnija i njegovog benda.

Smešteni na vrhu jedne zgrade u samom centru Zagreba u jeku priprema za veliki zadarski koncert, Gibo i njegov bend odsvirali su, samo za gledaoce MTV-a, nekoliko dobro poznatih hitova.

Povezana vest:  Lili Alen je trudna

“Prvi plan je bio da snimamo u liftu, ali s obzirom da nas je bilo skoro 10 sa snimateljem i toncem nismo mogli da nađemo dovoljno velik lift. Na kraju smo se odlučili za terasu i ispalo je odlično. Prvi put smo izvodili te pesme na taj način i baš nam je bio gušt. Sad smo ih apsolvirali za sledeći put” – izjavio je odlično raspoloženi Gibonni.

Povezana vest:  Ulaznice za Belgrade Music Week od danas po PROMO cenama – 40% POPUSTA

Poznati umetnik već je tada najavljivao nekoliko koncerata koji će obeležiti leto i sada možemo da zaključimo da su se te najave potpuno ostvarile. Definitivan vrhunac muzičke sezone u Istri bila je svirka pred gotovo deset hiljada fanova u pulskoj “Areni”, a za početak jeseni, tačnije 1. oktobra Gibonni priprema još jedan spektakl u Novom Sadu. “Nadam se da će gledaoci MTV-ja uživati u mom mini koncertu ove srede i takođe se nadam da se 1. oktobra vidimo na koncertu u Novom Sadu“, pozvao je Gibonni sve ljubitelje dobre svirke na novosadski koncert za koji vlada veliko interesovanje, jer je već sada rasprodata polovina ulaznica.

Povezana vest:  Adel proglašena za umetnika 2011.