jose-mourinho_real_1

Krojf potez Morinja nazvao arogantnim i impotentnim

 

Legenda fudbalskog kluba Barselona Johan Krojf ocenio je ponašanje trenera Real Madrida Žozea Morinja u utakmici Super kupa Španije kao „čin arogancije i impotencije“.

-Ono što je on (Morinjo) uradio je čin arogancije i impotencije. Mnogi kažu da je to uradio da bi skrenuo pažnju na incident, kako bi se posle utakmice pričalo o tome, a ne o igri, ali ja ne verujem u to – preneli su danas španski mediji izjavu Krojfa.

Povezana vest:  Čeh protiv Liverpula juri klupski rekord

Morinjo je u revanš utakmici španskog Super kupa gurnuo prst u oko pomoćnom treneru Barselone Titu Vilanovi, tokom gužve koja je nastala posle prekršaja Marsela nad Seskom Fabregasom. Holanđanin smatra da je portugalski trener postao „opsednut nemogućnosti da pobedi Barselonu“.

-Problem je što on postaje opsednut svojom nemogućnosti da pobedi Barselonu. Ovaj put je prešao granicu… Mnogo toga se dešavalo između dva kluba u prošlosti, ali nikada nije bilo ovako loše – ocenio je bivši trener Ajaksa i Barselone, a sada selector Katalonije.

Povezana vest:  Blater: Fudbal ne sme da se koristi u političke svrhe

Barselona je 17. avgusta u revanšu pobedila Real sa 3:2 i osvojila Super kup Španije, pošto je u prvom meču u Madridu bilo 2:2.