Oven Vilson u novom filmu Vudija Alena 

owen-wilson_marley-and-meOven Vilson (Owen Wilson) će igrati u novom filmu Vudija Alena (Woody Allen) koji će biti sniman na leto, objavio je Hollywood Reporter. 
Kako Alen, kao producent i režiser, u tajnosti drži ne samo naslov nego i zaplet filma, ne zna se koliko veliku ulogu će poveriti Vilsonu. 
Vilson, koji je nedavno pozakmio glas jednom liku u animiranom filmu „Fantastic Mr. Fox“ Vesa Andersona, pozajmio je glas i glavnom liku u komediji „Marmaduke“ koja u bioskope stiže u junu. 
Uz to, on se pojavljuje i u dva filma koja u bioskope stižu u decembru, u projektu Džejmsa El Bruksa (James L. Brooks) koji joše nema naziv i u nastavku ostvarenja „Upoznajte Fokerove“. 
Među njegovim ranijim filmovima su „Voz za Darđeling“, „Lovci na deveruše“, „Ja, ti i Dupri“, „Starski i Hač“, „Iza neprijateljske linije“ i „Ja špijun“. 
U Alenovom sledećem filmu „You Will Meet a Tall Dark Stranger,“ igraju Antonio Banderas, Džoš Brolin (Josh), Entoni Hopkins (Anthony), Naomi Vots (Watts) i Frida Pinto (Freida). 

Povezana vest:  Marko Mandić i Ana Štajdohar u novoj animiranoj franšizi – Trolovi