sve_moje_bivse_11

Koji je vaš broj? Komedija „Svi moji bivši” pretpremijerno u Sava centru 27. septembra

Prosečan broj partnerki za muškarce na globalnom nivou je 15, a za žene 7. Najveći  procenat žena koje su imale više od 20 partnera nikada se ne udaju. Ove brojke muče Ali Darling (Ana Faris) u filmu „Svi moji bivši“

Da li nam veliki broj partnera povećava ili smanjuje šanse da upoznamo onog pravog, pita se poznata komičarka Ana Faris u ulozi Ali u novoj, urnebesnoj komediji „Svi moji bivši“, čija je pretpremijera 27. septembra u 20:30 u Sava centru.

Povezana vest:  Filmski festival u Kanu ove godine nudi 49 filmova

„Svi moji bivši“ je priča o vezama i bivšim ljubavima, kao i potrazi za onom pravom u svetu u kome su potencijalni partneri, kao i sve ostalo, ograničeni resursi. Ovo je takođe priča o ljubavi koja se dešava uprkos brojkama koje joj ne idu u prilog.

Ana Faris (Mrak film, Izgubljeni u prevodu, Samo prijatelji, Prijatelji, Entourage) u „Svi moji bivši“ je već izgradila reputaciju ozbiljne komičarke, a partner u filmu joj je Kris Evans (Fantastična četvorka, Prvi osvetnik: Kapetan Amerika).

Povezana vest:  Kritika filma ''Besa'' u Hollywood reporter magazinu

Jednog od bivših Alinih momaka igra i Kris Prat (Wanted, Bride Wars, Jenifer’s Body), muž Ane Faris. Njih dvoje upoznali su se na snimanju filma Take Me Home Tonight, a venčali su se 2009. godine na Baliju.

„Svi moji bivši“ će se nakon pretpremijere naći na repertoaru odabranih bioskopa od 29. septembra, a bioskopski start filma zakazan je za 6. oktobar.

Povezana vest:  Festival srpskog filma na KUBI

Karte su u prodaji na blagajni Sava centra i Bilet centra.

Trejler filma pogledajte OVDE!