Masimo postao glumac

massimoPevač Masimo Savić koga 22. decembra u Sava centru očekuje novi susret sa beogradskom publikom, u međuvremenu je počeo glumačku karijeru prihvativši malu ulogu u popularnoj hrvatskoj seriji „Najbolje godine“!
Masimo je pre nekoliko nedelja učestvovao na snimanju jedne od epizodu „Najboljih godina“ tumačeći ulogu pevača koji dolazi na svadbu, gde ga hapsi nadobudni seoski policajac, jer misli da je reč o pljačkašu pošte.
-Moju uglađenost i samouvjerenost je zamijenio za mafijaško ponašanje. Moj lik završava sa lisicama na rukama u nekoj kući, jer u selu nema zatvor – raspoloženo otkriva pevač.
Masimo ne veruje da je tu kraj njegovoj tek započetoj glumačkoj karijeri, jer se oseća „izvrsno u kozi glumca“, a reditelj i scenarista serije su se strašno iznenadili kako se temeljito pripremio za svoju prvu ulogu.
-Jedva čekam nove pozive! Metodičan sam, a takav treba biti kad se priprema uloga. Treba naučiti replike, ne samo svoje riječi nego i tuđe. Moraš znati kad upadaš. Gluma zahtijeva cijelog tebe, a to je situacija na koju sam navikao. Idem do kraja a gluma je upravo takva – kaže Masimo.

Povezana vest:  Justin i Selena će uskoro i javno potvrditi da su zajedno