Lady GaGa tužna

 

ladygaga_bioPopularna američka pevačica Lady Gaga teško usklađuje karijeru i porodične obaveze. Razdvojenost od porodice uzrok je čestih depresija i tuge koju pevačica proživljava svaki put kada otputuje na novu turneju.

Lady Gaga, koja će inače pevati pred britanskom kraljicom a na Starom kontinentu ima samo dva koncerta i to u Velikoj brotaniji priznaje da je često tužna bez razloga, ali je naučila kako da ta osećanja okrene u svoju korist. Najteži period u 2009. bila joj je turneja u dalekoj Australiji.

Povezana vest:  Jamiroquai sutra u Kombank areni

– Ponekad sam usamljena kad sam na turneji. Najgore je bilo u maju. Bila sam toliko beskrajno tužna, a ni sama nisam znala tačno zašto. Toliko se stvari događalo oko mene zbog kojih sam trebala biti radosna, ali eto – rekla je Lady Gaga.

U to vreme je napisala, prema njenim riječima, najlepšu pesmu u karijeri.

Povezana vest:  Arsen Dedić sutra u Sava centru

– Zaključala sam se u studio i stvarala, satima. Napravila sam verovatno najlepšu pesmu u svojoj karijeri, pesmu o svom ocu. Plakala sam, gledala kako mi se maskara razmazuje po licu i pomislila – u redu je biti tužan, naučila sam da volim svoju tugu – zaključila je Lady Gaga.