penelopa_kruz_nine

Penelope snimanje nastavlje na Korčuli

 

Ekipa filma „Venuto al Mondo“ u kome glavnu ulogu tumači španska glumica Penelope Kruz, završila je snimanje u Sarajevu i jutros rano otputovala na Korčulu.  Na Korčuli će snimanje biti nastavljeno, a Kruzovoj će se pridružiti i turska glumica Adet Aksoj.

Nakon Korčule snimanje će biti nastavljeno u Italiji, a krajem oktobra ponovo u Sarajevu, javili su sarajevski mediji.  Poslednjeg dana u Sarajevu su snimani kadrovi na Ilidži i u Velikoj aleji, gde se Kruzovoj priključio i njen suprug Havijer Bardem.

Povezana vest:  Henks, Skorseze, Blančet na BAFTA čajanci

Kao i svakog dana, snimanje je realizirano pod jakim merama bezbednosti, uz veliki broj policajaca i službi.  Film „Venuto al Mondo“ snima se prema romanu poznate italijanske književnice Margaret Macantini, koja je, inače, supruga reditelja filma Castellitta.

Radnja prati Italijanku Gemu koja se nakon 20 godina vraća u Sarajevo sa svojim sinom.  Inače, roman Macantinijeve preveden je na srpski jezik i može naći u domaćim knjižarama pod naslovom „Ipak rođen“, u izdanju beogradske izdavačke kuće „Beobuk“.

Povezana vest:  DRUŽENJE S GLUMCIMA IZ FILMA "VINKS: ČAROBNA AVANTURA"