nikola_saric_sajko

NOVI ALBUM NIKOLE SARIĆA SAJKA „PESMOM KROZ ZID“ BESPLATNO NA MTV.RS

Mladi beogradski muzičar Nikola Sarić Sajko završio je album prvenac „Pesmom kroz zid“ i od ponedeljaka, 3. oktobra, moći će da se besplatno preuzme sa MTV.RS sajta.

“Za free download sam se odlučio jer je to najbolji način izdavanja albuma u današnje vreme. Kad tad bi to postao free download. MTV odlično radi ta izdanja, što sam primetio zahvaljujući sjajnim bendovima koje su podržali. Ipak, jedan je MTV! Nadam se da će ovaj album obogatiti rock scenu u regionu!” zadovoljno je prokomentarisao Sajko.

Povezana vest:  Dejvid Bouvi i Leonard Koen posthumno nominovani za nagradu Brit

Nikola je skrenuo pažnju na sebe učešćem u TV programu “Operacija trijumf” i kao član “OT Banda”, sa kojim je 2009. osvojio drugo mesto na festival “Beovizija” sa numerom “Blagoslov za kraj”. Nažalost, OT Band je ubrzo prestao da postoji i od tada Sajko intezivno radi na solo albumu “Pesmom kroz zid”, koji ćete ekskluzivno moći da preuzmete sa MTV.RS sajta.

Povezana vest:  Areta Frenklin uspešno operisana



Autor i producent većine pesama na albumu „Pesmom kroz zid“ je Bojan Jeremić, koji je i kompozitor dueta “Uhvati dan” sa Saškom Janković.

Posetite MTV.RS i od ponedeljka, 3. oktobra, preuzmite svoju kopiju albuma “Pesmom kroz zid” Nikole Sarića Sajka!