Misija_Spasiti_Bozic

Misterija o padu satelita povezana sa Deda Mrazom?

Novinari širom sveta su preneli vest da je 6 tona ostataka satelita, koji su pali 300 milja od Božićnog ostrva, ustvari deo velike zavere.

Vlasti su dugo sumnjale da Deda Mraz i njegovi patuljci rade na visoko tehnološkoj operaciji sa udaljenog regiona na Severnom polu.

Dobro obavešteni izvori veruju da Deda Mraz sa svojim timom, svake godine, vrši probe širom sveta u sklopu priprema za Božić i maratonsku isporuku igračaka.

Povezana vest:  Dugo očekivani naučno-fantastični blokbaster “Invazija” od sutra u bioskopima

Kako bi drugačije Deda Mraz isporučio milijarde poklona za samo jedno veče u vreme velike prenaseljenosti, nego uz pomoć ogromnih, miljama dugačkih, najsavremenijih sanki sa ogrtačem za skrivanje -koja definitivno ne treba da izgubi svoje delove u okean.

Naklonost ove grupe prema božićnim temama može da objasni izbor Božićnog ostrva za njihove probe.

Povezana vest:  Džodi Foster: Slava je poput igle koja se zabada u oči

Ipak, vodeća svemirska agencija upozorava da ne postoje jasni dokazi koji povezuju ovaj incident sa Deda Mrazom, tako da javnost ne treba da žuri sa zaključcima. Mediji su čitavu situaciju sa Deda Mrazovim sankama okarakterisali kao neodgovornu, jer je mogla da zabrine decu da li je Deda Mraz povređen u incidentu, što očigledno nije bio slučaj.

Povezana vest:  Filmski spektakl u Sava Centru 16. novembra – „Besmrtnici“!

Do slanja ovog obaveštenja, niko nam se nije javio na veliki broj telefonskih poziva upućenih Severnom polu.

Animirani film Misija: Spasiti Božić 3D  u naše bioskope stiže od 17.novembra, a glasove glavnim likovima pozamljuju Miloš Biković i Dragan Vujić Vujke.

Trejler filma možete pogledati OVDE!