Bred Pit pomirio Andžielinu i njenog oca Džona Vojta

Pangelina_jolieosle osam dugih godina ćutanja i netrpeljivosti, Andželina Džoli (Angelina Jolie) i otac, glumac Džon Vojt (Jon Voight), uz pomoć mirotvorca Brda Pita (Brada Pitta) zakopali su ratne sekire, što dokazuju i zajedničke fotografije koje su se pojavile u medijima.Endži i Džon Vojt fotografisani su, prvi put posle 2001. godine, zajedno u Veneciji gde se porodica Brangelina preselila zbog snimanja filma. Fotografi su ih primetili dok su u društvu Breda Pita i dece ulazili u čamac. 
Do prekida odnosa došlo je 2002. godine, kad je glumac poznat po ulozi u kultnom filmu Ponoćni kauboj u američkom TV showu ‘Access Hollywood’ zamolio kćerku da zbog ozbiljnih mentalnih problema potraži pomoć. Nakon toga Andžie je prekinula sve odnose s ocem, čak mu je branila da upozna njenu decu. Vojt je više puta pokušao da stupi u kontakt s njom, posebno posle 2007. godine kada je njegova bivša žena i Andželinina majka Maršelin Bertan (Marcheline Bertrand) umrla.
Čini se da mu je to pošlo za rukom tek uz pomoć Breda Pita, koji je podsticao i ohrabrivao suprugu da stupi u kontakt s ocem. ‘Endži je napravila prvi korak. Bred je u tome jako podsticao pa je on ključ pomirenja’, izjavili su bliski izvori, a prenosi Daily Mail. 

Povezana vest:  Otac Majli Sajrus kritikuje ćerku i seriju Hana Montana