Lindsay_Lohan

Lindzi Lohan osuđena na 30 dana zatvora

 

Američka glumica Lindzi Lohan osuđena je danas u Los Anđelesu na 30 dana zatvora zbog kršenja propisa uslovnog puštanja na slobodu. Lohan je priznala da je prekršila uslovnu slobodu, propustila nekoliko sastanaka u centru za socijalni rad za žene gde je trebalo da obavi neki društveno koristan rad posle presude u maju za krađu ogrlice.

Povezana vest:  Džesika Bil u filmu o Vivaldiju

Dvadesetpetogodišnja glumica dobila je odlaganje od nedelju dana za početak odsluženja kazne zbog profesionalnih obaveza i pojaviće se u zatvoru 9. novembra. Sudija višeg suda Stefani Sotner dozvolila je glumici da bira između 300 dana zatvora ili smanjenu zatvorsku kaznu od 30 dana uz strog program društveno-korisnog rada.

Lohan se odlucila za kraći zatvor. Ona treba da se pojavi pred sudom jednom mesečno od decembra do maja a između svakog pojavljivanja da obavi 12 dana rada u mrtvačnici u Los Anđelesu, i da održi četiri seanse sa psihoterapeutom. Lindzi Lohan je pod sudskom prismotrom još od 2007. godine kada je dva puta uhapšena zbog vožnje u pijanom stanju.

Povezana vest:  Besplatan prevoz do Palića tokom filmskog festivala