pljacka_s_vrha_1

„PLJAČKA S VRHA“ premijerno 6. novembra na Sinemaniji
 
Urnebesna komedija „PLJAČKA S VRHA“ (TOWER HEIST)  premijerno će biti prikazana na Cinemaniji u nedelju, 6. novembra u 19h.
Ben Stiler i Edi Marfi predvode sjajnu glumačku ekipu u filmu „Pljačka s vrha“, komediji o vrednim i poštenim radnicima koji žele da se osvete prevarantu sa Vol Strita. Kad zaposleni u luksuznoj zgradu u Central Parku otkriju da je milijarder koji živi u penthausu ukrao njihovu penziju, skovaće neverovatan plan – oteće od njega ono što im i pripada.
Momak iz Kvinsa, Džoš Kovaks (Stiler) menadžer je više od decenije u jednoj od najluksuznijih i najobezbeđenijih zgrada u Njujorku. Pod njegovim budnim okom ništa ne može da prođe neopaženo. U najotmenijem stanu na vrhu zgrade, magnat sa Vol Strita, Artur Šo (Alen Alda) nalazi se u kućnom pritvoru jer je uhvaćen u krađi 2 milijarde dolara od svojih investitora. A oni koji su najgore prošli su upravo zaposleni koji su mu poverili svoje penzije na upravljanje.
pljacka_s_vrha 
Nekoliko dana pre nego što se Artur izvuče iz ovog savršenog zločina, Džošova ekipa će pozvati u pomoć sitnog prevaranta Slajda (Marfi) i zajedno će pokušati da izvedu nešto skoro nemoguće… da ukradu ono što su sigurni da se nalazi u Arturovom dobro obezbeđenom stanu. Iako amateri, ovi lopovi početnici poznaju zgradu bolje nego bilo ko drugi i pripremljeni su za krađu već godinama, samo što to nisu znali.
Povezana vest:  Snima se film o životu tvorca "Kalvina i Hobsa"?