rob-pattinson-kristen-stewart

Zvezde „Sumraka“ ostavile otiske ispred Kineskog pozorišta

 

Zvezde serijala „Sumrak“ Robert Patinson, Kristin Stjuart i Tejlor Lotner ostavili su otiske svojih šaka i stopala ispred Kineskog pozorišta u Los Anđelesu. Kako prenosi Rojters, glumce su juče pozdravile stotine oduševljenih obožavalaca dok su ostavljali svoje otiske pored otisaka Čarlija Čaplina, Frenka Sinatre i drugih filmskih ikona.

Povezana vest:  Počela je prodaja karata za 8. KIDS FEST

-Toliko sam zaljubljena u ovaj posao da mislim da je ovo najbolja stvar koju sam uradila u životu – rekla je 21-godišnja Stjuart koja u filmovima glumi Belu Svon.

Patinson ( 25), koji glumi vampira Edvarda Kalena, zahvalio je obožavaocima na njihovoj podršci.

-Ovo je neverovatna čast, a kada se uzme u obzir koliko smo mladi istovremeno je i smešno i neverovatno. Samo zahvaljujući vama je ova franšiza toliko uspešna – rekao je on.

Povezana vest:  Universal planira novi serijal o Terminatoru

Lotner (19), koji glumi vukodlaka Džejkoba Blaka, rekao je da mu je teško da objasni koliko mu ovaj trenutak znači. „Sumrak“ je serijal zasnovan na bestseleru Stefani Majer i prati mladu devojku koja se zaljubljuje u vampira u svetu gde vampiri i vukodlaci prerušeni žive među ljudima. Prva tri filma zaradila su više od 1,8 milijardi dolara na svetskim blagajnima. Četvrti deo filma premijerno će biti prikazan 18. novembra.

Povezana vest:  Tomi Li Džouns u komediji sa Meril Strip