michael-fassbender

Majkl Fasbender sledeći Džejms Bond?

 

Premda je snimanje novih avantura najpoznatijeg filmskog špijuna tek počelo, već se uveliko priča o sledećem glumcu koji će tumačiti lik Džejmsa Bonda, pišu sajtovi koji se bave filmom. Naime, Danijel Krejg će poslednji put igrati famoznog „007“ u filmu „Skyfall“, 23. opusu popularne franšize, u kojem je već napravljena izmena sa mladim Benom Višouom u ulozi Kjua, majstora gadžeta, koju je pre njega tumačio Džon Kliz, a pre toga nezaboravni Dezmond Luelin.

Povezana vest:  Men’s night prvi put u bioskopima “Cineplexx”

U sledećem, 24. nastavku i Bond će promeniti lice. Za tu ulogu, o kojoj mašta većina glumaca, kandidata je na pretek, ali se najviše spominje ime irskog glumca nemačkog porekla Majka Fasbendera.

Oni koji još ne znaju ko je ovaj mladi glumac vrlo brzo će ga upoznati. Fasbenderovo ime naćiće se na špici filmova „Shame“ Stiva Mekvina, „A Dangerous Method“ Dejvida Kronenberga i „Prometeja“ Ridlija Skota koji bi uskoro trebalo da se nađu u bioskopima.

Povezana vest:  Film "Klip" osvojio nagradu na festivalu u Roterdamu!

-Ko nije oponašao Džejmsa Bonda, stojeći uza zid sa imaginarnim pištoljem u ruci i pevajući pesmu sa špice – kaže Fasbender, dodajući da bi bio oduševljen da glumi „007“.

Među potencijalnim kandidatima je i Henri Kavil, zvezda serije „Tjudorovi“ s kojim su producenti pregovarali još 2005, ali su odustali od njega jer je tada bio „previše mlad“, kao i crnoputi Idris Elba s kojim Fasbender glumi u „Prometeju“.

Povezana vest:  Ron Perlman u filmu Konan

-Da li Džejms Bond može uopšte da bude crnac? Ukoliko budem glumio, ne želim da me pamte kao crnog Džejmsa Bonda – komentariše Elba.