Robert Pattinson and Kristen Stewart

Robert ostavio Kristen pre premijere ‘Praskozorja’!?
 
Iako su svi američki i svetski mediji objavili radosne osmehe Roberta Patinsona i Kristen Stjuart na premijeri ‘Praskozorja’, neki mediji tvrde da je bilo malo radosti u njima.
-Samo dva dana nakon što je par predstavljen u legendarnom holivudskom Graumanovom Kineskom teatru, Robert, koji se već neko vreme premišlja oko veze, odlučio je staviti tačku na ljubavnu priču s Kristen – piše National Enquirer.
-Iako su se smešili na premijeri filma u Los Anđelesu, Robert je bio emocionalno slomljen, a takva je bila i Kristen kojoj je raskid stigao u potpunosti neočekivano – stoji dalje u istom tabloidu:
-Raskidajući s Kristen, Rob je rekao da je obožava, ali oseća da je njihova ljubav procvala iz krivih razloga, odnosno da su kao dugogodišnji filmski ljubavnici bili bačeni jedno drugom u zagrljaj te da želi krenuti dalje i isprobati druge, prirodnije veze.
Ako je National Enquirer na dobrom tragu, osmesi na licu za vreme premijere potvrđuju da su i Robert i Kristen izrasli u odlične glumce. Ali možda je sve to samo pokušaj tabloida da uzme svoj deo Sumrak kolača.
Povezana vest:  Poznati irski reditelj Leni Abrahamson u Beogradu predstavlja najnoviji film