Daniel_Radcliffe_12th_Annual_Make_Believe

Danijel Radklif: Zbog devojke sam počeo da kuvam i sređujem kuću
 
Kada je reč o spremanju i čišćenju kuće, 21-godišnji glumac Danijel Redklif je beznadan slučaj, pa mu je njegova devojka Rozi Koker, s kojom je u vezi dve godine, dala rok unutar kojeg mora postati uredniji i spretniji u sređivanju.
-Rekla mi je da imam dve godine da postanem uredan i potpuno funkcionalan kada je reč spremanju. Mislim da to znači da moram naučiti da kuvam sam za sebe te da moram početi spremati i prestati ostavljati kuću u haosu – kaže Danijel i dodaje:  -Nisam joj ništa obećao, ali odlučio sam se okušati u toj misiji i pokušati da se popravim. Sigurno ima prostora za određeni napredak.
Danjiel trenutno živi u Njujorku, a kada mu devojka dolazi u posetu vikendom, slavni glumac obavezno pozove svoju mamu da spremi i dovede njegov stan u red. Glumac koji je nedavno glumio na Broadveju u predstavi ‘How to Succeed in Business Without Really Trying’, u intrevjuu za Daily Mail je priznao:
-Moja mama živi u istome gradu pa tako često dođe u moj stan i sve počisti.
Premda se Danijel i njegova devojka ne viđaju baš često zbog brojnih obaveza, par je odlučan u nameri da njihova veza uspe.
-Oboje smo jako zaposleni, ali jako se trudimo. Ona mi je pomogla da odrastem i jako je volim. Kada pronađeš osobu koja je tako kul i tolerantna kao što je moja devojka, isplati se boriti – kaže Danijel.
Povezana vest:  Selekcija Eco Dox na Festivalu evropskog filma Palić