slavlje_vukic_par_rad_1

Stanojević zadovoljan reakcijom tima posle derbija

 

Trener Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da je zadovoljan kako su njegovi fudbaleri reagovali posle derbija i danas pobedili Radnički 1923 sa 3:0.

-Zadovoljan sam pobedom, a naročito što je ekipa ovako dobro reagovala posle derbija – rekao je Stanojević novinarima posle pobede u 14. kolu Super lige.

Trener Partizana ranije je govorio da su najteže utakmice pre i posle derbija.

Povezana vest:  Ronaldo iznenadjen kritikama

-Znali smo da Radnički igra dobro, naročito posle prekida i iz kontri, ali smo sve vreme, pogotovo u prvom poluvremenu, igrali ofanzivno, stvarali šanse i održavali dobar ritam. Utakmica je bila odlična – rekao je trener crno-belih.

Partizan je danas dva gola postigao iz prekida, jedan posle kornera a drugi posle slobodnog udarca, a Stanojević je posle novinarskog pitanja priznao da ga je to iznenadilo.

-Jeste me iznenadilo. Slabo smo radili na prekidima, i uopšte nismo uvežbavali ekipu za to – rekao je Stanojević.

Povezana vest:  Inzagi bi u januaru mogao napustiti Milan

Radničkom je ovo bio prvi poraz u sezoni, a trener Slavenko Kuljezević kazao je da je tim pao tamo gde bi trebalo da bude najjači, ali je i kazao da je Partizan klasa za sebe u Super ligi.

-Mi smo, objektivno, pali tamo gde smo najjači – u prekidima. Očigledna je i razlika u klasi između Partizana i ostalih ekipa u ligi. Oni su za koplje ispred svih ostalih, a njihov plasman na tabeli nije slučajan – rekao je Kuljezević.

Povezana vest:  Petrović: Trebalo je da budemo skromniji

-Na poluvremenu smo se dogovorili da izdržimo 10-15 minuta bez primljenog gola, ali su tu usledila dva neočekivana pogotka, i to iz prekida, u čemu bi trebalo da mi budemo najjači. Posle toga je odlučio pad koncentracije – kazao je trener Kragujevčana.