mark-wahlberg_l

Mark Valberg:Izbrisao bih neke stvari koje sam radio u prošlosti
 
Glumac Mark Valberg danas je uzoran porodični čovek, ali u ranoj mladosti nije baš bio neko na koga bi se moglo ugledati. Bivši reper kaže da žali zbog nekih postupaka iz vremena kad je bio član hip hop grupe Marky Mark and the Funky Bunch.
-Da mogu, izbrisao bih neke stvari koje sam radio u prošlosti iako sam zbog njih postao čovek kakav sam danas. Trebao sam ređe skidati majicu i povlačiti pantalone prema dole – priznao je Valberg u intervjuu za časopis Men’s Health. Iako je imao uspešnu muzičku karijeru, tvrdi da ga je tek gluma potpuno ispunila.
-Kada sam snimio svoj prvi film, shvatio sam da je to ono što želim raditi. Bilo je teško navesti ljude da zaborave moju prošlost. Hteo sam raditi ozbiljne stvari koje imaju kredibilite – rekao je Mark, otac četvoro dece.
-Porodica i vera na prvom su mi mestu. U 4.30 već sam u teretani, a kada završim s vežbanjem, probudim decu, odvedem ih u školu i vratim se radnim obvezama – kaže glumac.
Povezana vest:  Vikend otvaranja digitalnog bioskopa Cineplexx obeležila izložba „Star Wars konvencija II“ i zabavni prateći programi