Dream_House

KUĆA IZ SNOVA (Dream House) u bioskopima od 8. decembra

Čuveni agent 007 Danijel Krejg (Zrno utehe, Kazino rojal), Rejčel Vajs (dobitnica Oskara za ulogu u filmu Brižni baštovan) i Naomi Vots (nominovana za Oskara u filmu 21 gram) tumače glavne uloge u psihološkom trileru „Kuća iz snova“ (Dream House) koji je na bioskopskom repertoaru od 8. decembra.

Premijerno prikazan na nedavno održanoj filmskoj reviji Cinemania, film prati porodicu koja se useljava u jednu kuću ne znajući da je u njoj počinjeno nekoliko jezivih ubistava. Unutar njenih zidova otkriće još mračnije misterije…

Povezana vest:  Brus Vilis uskoro četvrti put otac

Uspešan pisac Vil Atenton (Daniel Craig) ostavlja posao u Njujorku kako bi se sa suprugom Libi (Rachel Weisz) i dvoje dece preselio u svoju kuću iz snova. Kako započinju nov život, tako otkrivaju da je njihov savršeni dom bio strahovito mesto na kome su ubijeni majka i njena deca. Ceo grad veruje da je to delo supruga koji je preživeo. Vil počinje da istražuje tragediju i jedini trag ga vodi do En (Naomi Watts), komšinice koja je bila bliska sa nastradalom porodicom. Kako Vil i En počinju da sastavljaju komadiće uznemirujuće slagalice, oni otkrivaju da je prokletstvo poslednjeg žitelja preneto na Vilovu „kuću iz snova“ i da će ostati zastrašujuća pretnja i za sledećeg čoveka koji u nju udje.

Povezana vest:  Predstavljamo trejler i plakat visokobudžetnog filma studija A24 „Građanski rat”

Reditelj filma je Džim Seridan (nominovan za Oskara za filmove In America, In the Name of the Father, My Left Foot), a scenarista je Dejvid Luka (House at the End of the Street).

Trejler možete pogledati OVDE!