alvin and the chipmunk_3 

Alvin i veverice 3: urnebesni brodolom“ premijerno 11. decembra u Sava centru, specijalna gošća Aleksandra Radović izvodi „Bad Romance“ Lejdi Gage
 
Nova avantura Alvina, Teodora i Sajmona – tri živahne veverice koje postaju muzičke zvezde – „Alvin i veverice 3: urnebesni brodolom“ – biće premijerno prikazan 11. decembra u 18 časova u Sava centru.
Novi nastavak ovog popularnog animiranog serijala je sinhronizovan na srpski jezik. Reditelj sinhronizacije je Dragan Vujić Vujke, a u ulogama se pojavljuju Srđan Timarov, Vladimir Aleksić, Nina Janković, Srđan Jovanović, Milan Tubić, Nikola Bulatović, Mina Lazarević, Dušica Novaković i Jelena Petrović. Kao specijalni gosti u sinhronizaciji pojavljuju se Aleksandra Radović – stjuardesa, i Ivan Tasovac kao kapetan broda.
Nakon projekcije filma Aleksandra Radović otpevaće „Bad Romance“ Lejdi Gage, jednu od numera sa saundtreka „Alvina i veverica 3“. Aleksandri će se na pozornici Sava centra prodružiti i ekipa sa sinhronizacije filma koja će se pokloniti pred publikom.
Alvin i veverice, nastale kao likovi u mašti jednog muzičara, oduševljavaju publiku širom sveta više od 50 godina. Prva dva animirana filma o Alvinu i vevericama pojavila su se 2007. i 2009. godine, i zajedno su zaradili preko 800 miliona dolara.
Povezana vest:  Filmovi najzabranjivanijeg iranskog reditelja