NEMOGUCA_MISIJA_4 

“NEMOGUĆA MISIJA 4” premijerno u Sava centru 14. decembra
 
Premijera dugo očekivanog filma „NEMOGUĆA MISIJA-PROTOKOL DUH“ biće održana 14. decembra u Sava Centru, sa početkom u 20.30h.
Narednog dana, 15. decembra, film stiže i na redovne repertoare bioskopa Kolosej, Cineplexx, Roda, Dvorana Doma Sindikata, Tuckwood, Arena (Novi Sad), Cineplexx Mne (Podgorica)
Dvostruki dobitnik Oskara Bred Bird, zajedno s producentima Tomom Kruzom i Džej Džej Abramsom, režira akcijom nabijenu špijunsku avanturu „NEMOGUĆA MISIJA – PROTOKOL DUH“.
Zbog toga što je SNM-ov operativac Itan Hant okrivljen za terorističko bombardovanje Kremlja, predsednik će pokrenuti „protokol Duh“ i poreći bilo kakvu povezanost sa njim i ostatkom agencije. Ostavljen bez sredstava i podrške, Itan će morati da pronađe način da skine ljagu sa imena agencije i spreči ponovni napad. Stvari se dodatno komplikuju kad Itana nateraju da na ovu misiju krene sa timom SNM-ovih kolega begunaca čije lične motive ne zna u potpunosti.
Tom Kruz se vraća u glavnoj ulozi Itana Hanta, a pridružuje mu se internacionalna ekipa glumaca, uključujući Džeremija Renera, Sajmona Pega, Polu Paton i mnoge druge.
Povezana vest:  Kristalna koala za film ''Žena sa slomljenim nosem''