Ekipa filma

U Domu omladine premijermo prikazan film Dodir
 
Reditelji i scenarista Alek ColicU Velikoj sali Doma Omladine sinoć je premijerno prikazan film Dodir, Aleka Conića, u produkciji kompanije Doktor Fried. Film Dodir je dobitnik nagrade za scenario na konkursu grada Beograda za kratki igrani film.
Glavna uloga u filmu poverena je sedmogodišnjem Raslavu Sekuloviću koji igra dečaka Mihajla koji iz svog malog planinskog mesta sam kreće na put da poseti oca u bolnici u Beogradu čija je sudbina neizvesna.
Iako nas svakodnevica konstantno uverava kako svi mi u sebi posedujemo snagu koja može da nanese patnju i bol drugom ljudskom biću, Dodir nas podseća da postoje i primeri o kojima ređe čujemo. Situacije kada ljubav, toplina i snaga volje može nekome da spase život, na način na koji savremena medicina ne može dati odgovor.
Snimljen po najvišim svetskim standardima, premijerom u Beogradu, film Dodir će započeti svoje putovanje ka najpoznatijim evropskim i svetskim festivalima.
Uloge u filmu tumače i neka od najpoznatijih imena naše kinematografije, kao i mladi glumci: Raslav Sekulović u glavnoj ulozi, Jelena Jokić, Ana Sofrenović, Bojan Žirović, Rade Marjanović, Sergej Trifunović…
Film Dodir je snimljen zahvaljujući sredstvima dobijenim na konkursu za film Sekreterijata za kulturu Grada Beograda.
Scenarista i reditelj Alek Conić je diplomirao na kanadskoj akademiji za film u Torontu. Nakon višegodišnjeg rada u Kanadi i Americi gde njegova ostvarenja dobijaju međunarodna priznanja, trenutno radi u Srbiji gde je angažovan na filmu i televiziji.
Povezana vest:  Denis Kvejd u komediji o fudbalu