Catherine_Deneuve 

Denev: Evropskim glumicama je lakše nego američkim
 
Francuska glumica Katrin Denev izjavila je da je evropskim glumicama lakše da u poznim godinama igraju glavne uloge nego zvezdama u Holivudu, gde mlađe glumice imaju prednost.
-Lakše je biti evropska nego američka glumica kada su u pitanju godine – rekla je Denev, koja je bila u Singapuru na francuskom filmskom festivalu.
-Teško je izgraditi karijeru u Americi zato što je konkurencija velika i stalno se traže novi mladi glumci – dodala je ona.
Denev je primetila da američke glumice isto kao i britanske imaju mnogo više sreće od ostalih, jer, zbog rasprostranjenosti engleskog jezika, mogu da rade u svim zemljama bez problema, prenosi danas Frans pres.
Katrin Denev, koja je igrala u filmovima kao što su “Lepotica dana“ i “Indokina“, istakla je da je uživala u radu na filmu “Asteriks & Obelix: On Her Majesty“s Service“ (Asteriks i Obeliks: U službi njenog veličanstva) sa svojim kolegom Žerarom Depardjeom.
-On je odličan partner. On voli žene i voli glumice, tako da je veoma, veoma otvoren  – rekla je Denev.
-Kada je on na snimanju to je nešto više. Veoma je živ i veoma je prisutan, sve vreme priča i uvek ima nešto da kaže i da ispriča neku zanimljivu priču.
Depardje je u avgustu imao mali ispad kada se u avionu od Pariza do Dablina “olakšao“ po podu avionske kabine na očigled šokiranih putnika.
Povezana vest:  Procureo trailer iz Pomrčenja