lindsay-lohan-playboy-cover-leaks

Lindzi Lohan: Playboy mi je vratio samopouzdanje
 
Američka glumica i model Lindzi Lohan je priznala da joj je poziranje u magazinu za muškarce Playboy pomoglo da vrati samopouzdanje.
Lohanova je pozirala za Playboy u photoshootingu u stilu Meriln Monro. Fotografije su „procurile“ na internet, što je dodatno ubrzalo planove za izdavanje ovog magazina.
-Seks i seksualnost su deo prirode i idu zajedno s prirodom. Važno je da upoznate sebe i svoje telo jer vam to daje samopouzdanje, a ženama je u životu samopouzdanje veoma potrebno. Na ovom svetu dominiraju muškarci, tako da je bitno da upoznate sebe i svoje telo. Svako ima svoje mišljenje, a ovo je moje – izjavila je Lindzi.
Lindzi je govorila i o problemima s kojim je suočena u poslednje vreme.
-Svi smo odgovorni za sebe i svoja dela. Kada bih se mogla vratiti u prošlost, sigurno bih slušala savete ljudi kojim se divim. Ali, bila sam tvrdoglava. U poslednjih nekoliko godina sam naučila da vreme prolazi brže nego mislimo. Potrebno je učiti iz grešaka jer se jednom živi – dodala je Lindzi.
Povezana vest:  Brus Vilis u pratnji supruge na premijeri filma „Dobar dan da se umre muški" na Berlinskom filmskom festival (FOTO)