john_travolta

Džon Travolta doputovao u Sarajevo

 

Slavni glumac Džon Travolta (John) doputovao je veceras u Sarajevo. On je danas sleteo na zagrebački aerodrom i automobilom se uputio ka Sarajevu, gđe će ostati tri dana. Glumac je sa svojom pratnjom, na putu prema Sarajevu, večerao na planini Vlašić. Mediji u Sarajevu navode da je razlog njegovog dolaska povezan sa filmom „Killing Season“, čije snimanje treba da počne 16. Januara 2012. godine. U tom akcionom filmu, osim Travolte glumi i Robert de Niro.

Povezana vest:  Idući Oskari 27. februara 2011.

Scenarista filma je Juen Dogerti (Evan Daugherty), dok će film režirati Mark Stiven DŽonson (Steven Johnson). U osnovi scenarija nalazi se lični sukob dvojice muškaraca: veteran američke vojske Forda (De Niro) koji živi povučeno duboko u Apalačkim planinama SAD. Zaplet počinje kada ga tamo pronalazi Srbin Kovač (Travolta) koga je Ford ranio u Bosni, 90-ih, navodi se na filmskom sajtu „Indi vajer“ (Indiewire).

Povezana vest:  Denzel Vošington u filmu „Pravednik 3: Konačno poglavlje”

Njih dvojica će se potom preganjati po američkoj planinskoj zabiti, izravnavajući stare dugove, tokom čega će na površinu filmske naracije izbiti stare rane i potisnute uspomene dvojice nekadašnjih neprijatelja. Travolta je smešten u centru Sarajeva, u Hotelu Europa.