Nikki_reed_seventeen 

Niki Rid: Ustajala sam u zoru kako bih se doterala za školu
 
Zvezda sage ‘Sumrak’, najpoznatija po ulozi temperamentne vampirice Rosalie Hale, kaže da je kao tinejdžerka bila zavisna o velikim količinama make-upa.
-Želela sam da izgledam drugačije od drugih. Bila sam jako nesigurna u svoj izgled, pa sam se želela izdvojiti svojim lookom. Zato sam nanosila prevelike količine šminke. Sećam se da sam bila toliko fanatična da sam sat navijala u zoru kako bih se sredila i našminkala za školu. Pomno bih fenirala kosu i doterivala se satima. Htela sam da impresioniram druge ljude. Posle sam shvatila koliko je to zapravo besmisleno. Ali to je sasvim normalan proces odrastanja kroz koji svi prolaze – izjavila je Niki za Seventeen.
Zgodna 23-godišnja brineta se ove godine udala nakon samo osam meseci veze za muzičara Paula Mekdonalda.
Glumica kaže da je jako srećna s njim.
-Kad smo se prvi puta sreli, bojala sam se uleteti u neku vezu, pa sam sebi rekla da ćemo se samo družiti. Ali odmah smo nekako kliknuli. Nakon samo nedelju dana napisao mi je ljubavnu pesmu. Znam da mnogi misle da smo se prebrzo venčali, ali da znaju Paula, ne bi se čudili. Paul je bez sumnje najbolja osoba na planetu. A najluđe od svega je to što nikad nije pogledao nijedan film iz sage ‘Sumrak’ – kaže Niki.
Povezana vest:  Za Za Gabor ponovo u bolnici