Kendall-Jenner-2011-Hollywood-Style-Awards 

Kendal Džener: Volela bih glumiti s Rajanom Goslingom
 
Šesnaestogodišnja Kendal Džener novo je lice iz klana Kardašijan, a ova tinejdžerka već je napravila svoje prve korake u manekenskom poslu. Mlada lepotica ipak ima puno veće ambicije.
Ipak, mlada polusestra Kim, Kortni i Kloe Kardašijan kaže da bi se u budućnosti rado okušala i u glumačkom poslu. Posebno je impresionirana Rajnom Goslingom (‘The Notebook’, ‘Drive’, ‘Ta luda ljubav’, ‘Blue Valentine’). Inače ovog 31-godišnjeg Kanađananina, Huffington Post je nedavno proglasio najbolje odevenim muškarcem ove godine.
-U budućnosti bih se rado bavila i glumom. Sviđaju mi se romantični filmovi poput ‘The Notebook’. Obožavam Rajana Goslinga. Volim filmove koji imaju radnju za koju biste poželeli da se dogodi i vama, ali naravno to se nikad ne dogodi – rekla je Kendal.
Kendal Džener je izjavila da bi volela i da njena polusestra Kortni koja u maju očekuje drugo dete s dečkom Skotom Disikom, dobije devojčicu.
-Znam da bi Kortni volela dobiti devojčicu kako bi Mason imao malu sestru. Mogla bi je oblačiti u slatke haljinice. To bi bilo lepo – rekla je Kendal.
Nedavno je objavljeno kako se priča da bi Kendal i njena sestra Kajli (14) mogle dobiti vlastiti TV reality šou, a u pregovorima su i oko pokretanja linije nakita.
Povezana vest:  U planu serija po filmu Cena istine