mladen_krstajic_zemunelo (1)

Krstajić: Nisam tužan, već ponosan

 

Smenjeni sportski direktor FK Partizan Mladen Krstajić rekao je da nije tužan, već ponosan što je svoj posao radio najbolje što ume.

-Radio sam ono što je bilo u opisu mog posla i štitio naš sportski sektor. Svakoga mogu da pogledam u oči i mogu da odem bilo gde, jer sam ponosan na ono što sam radio u Partizanu – rekao je Krstajić novinarima u Sportskom centru Teleoptik.

Povezana vest:  Rastavac: Kombinovani sastav protiv Čilea

On je demantovao tvrdnju potpredsednika kluba Mileta Jovičića da se u septembru zalagao za smenu trenera Aleksandra Stanojevića posle poraza or irskog Šamroka.

-Treba ostaviti stvari da prenoće. Baš o tome ću pricati narednih dana, jer navijači Partizana zaslužuju da znaju šta je istina – poručio je Krstajić, koji je uspešnu igračku karijeru završio 29. maja, a na funkciju sportskog direktora Partizana stupio je 10. juna 2011. godine.

Povezana vest:  SP JAR, Van Bronkhorst: Odbiću doping test ako pobedimo u finalu!

Jedini član UO koji je glasao protiv smene Krstajića bio je nekadasnji igrač crno-belih Albert Nađ.

-Nije tačna tvrdnja potpredsednika Jovičića da sam za Krstajića glasao zato što smo bivše kolege fudbaleri, već sam to učinio zbog onoga što je Krstajić radio na mestu sportskog direktora. Ostajem član UO i skupštine kluba i sada nam predstoji borba za Partizan – rekao je Nađ.

Povezana vest:  Real Madrid otpušta Benzemu zbog skandala?

Po statutu kluba delegati skupštine mogu da smene UO i predsednika, a za sazivanje vanredne skupštine potrebna je jedna trećina od ukupnog broja delegata.