marko_nikolic_fk_rad_vs_indjija

Rad želi pobedom u Lučanima da trasira put ka Evropi

 

Fudbaleri Rada sutra gostuju u Lučanima kod ekipe Slobode Sevojna, a eventualnom pobedom beogradski tim napravio bi veliki korak ka mestu koje sledeće sezone vodi u evropska takmičenja.

-Ocekuje nas izuzetno tezak meč, jer oba tima imaju izuzetne ambicije u prvenstvu. Želimo da pokažemo da ovaj tim ima karakter i nećemo odustati od ideje da u svakom duelu idemo na pobedu – rekao je trener Rada Marko Nikolić na konferenciji za novinare.

Povezana vest:  Zvezda pobedila Javor i zadržala prvo mesto u Super ligi

Nikolić je dodao da se igrač sredine terena Branislav Jovanović oporavio od povrede, dok su nastupi Marka Ranđelovića i Filipa Malbašića pod znakom pitanja.

-Dobro smo počeli prvenstvo sa dve pobede. Želimo da i protiv direktnog konkurenta za Ligu Evropa zabeležimo pobedu i da još učvrstimo svoju kandidaturu za izlazak u Evropu – kazao je fudbaler Rada Milan Mitrović.

Povezana vest:  Zidan dao svom sinu kapitensku traku u Kastilji

Ekipa sa Banjice zauzima četvrto mesto na tabeli sa četiri boda manje od trećeplasirane Vojvodine. Sloboda Sevojno za Radom zaostaje 10 bodova. Utakmica Sloboda Sevojno-Rad igra se sutra od 14.30 na stadionu u Lučanima.