thor

U Londonu na leto počinje snimanje filma Thor 2!

 

Engleski glumac Tom Hidleston koji je glumo antagonistu Lokija u filmu Thor, otkrio je da će snimanje drugog dela ovog filma početi na leto u Londonu. Hidleston je rekao da će režiser biti Alan Tejlor, a potvdio je i da će lik Loki u novom filmu predvoditi vojsku.

Povezana vest:  Fudbaleri Crvene zvezde, Miloš Degenek i Milan Borjan, koji su 1995. izbegli iz krajine pod naletom hrvatske vojske, podržali film i seriju "Oluja"

-Ne želim puno da otkrivam o novom nastavku. Reći ću vam samo da je potrebno da imate neke veštine kako biste bili u Lokijevoj vojsci. Javite mi se ako ih imate. Sve što znam o Thoru 2 je da će se snimati u Londonu na leto i da će režiser biti Alan Tejlor – izjavio je Hidleston.

Povezana vest:  Stiven Spilberg ne želi više da snima akcione filmove

Režiserka Peti Jenkins je potpisala ugovor, ali je naknadno odustala od režiranja filma Thor 2 zbog „kreativnih razlika“ sa kompanijom Marvel Studios. Kris Hemsvort i Natali Portman, koji su vodili glumačku postavu filma Thor, potvrdili su da bi mogli ponovo oživeti svoje uloge u nastavku. Thor 2 će se u bioskopima pojaviti 15. novembra 2013. godine.

Povezana vest:  Nina Dobrev i Ian Somerhalder uskoro par i na filmu?!