brucewillis

Brus Vilis u tajnosti posetio Beograd
 
Holivudska zvezda Brus Vilis nedavno je u strogoj tajnosti posetio Beograd i s producentima franšize ‘Umri muški’ posetio neke od lokacija na kojima će se sledećih meseci snimati peti nastavak avantura detektiva Johna McClanea.
Brus Vilis je u Beogradu boravio samo nekoliko dana, a njegova poseta držan je u najvećoj tajnosti, prenose mediji. Glumac je u Srbiju došao kako bi snimio probne scene za peti nastavak franšize ‘Umri muški’.
Vilis se posle Beograda vratio u Sofiju, gde dovršava snimanje još jednog akcionog filma ‘Plaćenici 2’, a zatim je krenuo u Budimpeštu, gde je početkom januara započelo snimanje ‘Umri muški 5’ koji režira Džon Mur.
Najviše scena biće snimljeno u središnjem delu Budimpešte, koja bi, kao i Beograd, trebala ‘glumiti’ ruske gradove u kojima se odvija radnja novog filma.
Zaplet počinje kada osramoćeni ruski general započne zaveru s namerom da izvrši atentat na američkog predsednika tokom njegovag posjeta Rusiji. Internet strana imdb.com nagađa da će ulogu glavnog negativca, ruskog generala, imati Patrik Stjart, najpoznatiji po ulogama u trilogiji ‘X-Men’ i kao kapetan Jean-Luc Picard u ‘Zvezdanim stazama’.
Nakon petog nastavka ‘Umri muški’ snimiće se i šesti nastavak, nakon čega će se, otkrio je Vilis, definitivno oprostiti od lika McClanea. Premijera filma čiji je radni naslov ‘A Good Day To Die Hard’ zakazana je za Dan zaljubljenih 2013. godine.

 

Povezana vest:  Cinears dovodi filmovi sa festivala u Kanu