miley_liam_pepole_choice_awards_2012

Majli u strahu da će njen dečko Liam zbog “The Hunger Games” manije postati novi Patinson
 
Majli Sajrus (19) već je neko vreme u srećnoj vezi s Liamom Hemsvortom (22), mladim australijskim glumcem kojeg ćemo videti u budućem filmskom hitu “The Hunger Games” gde mu je partnerka Dženifer Lorens.
Majli se, kako špekulišu dobro upućeni izvori, u poslednje vreme brine da će za njenim dečkom zavladati histerija kao za Robertom Pttinsonom u sagi ‘Sumrak’.
-Ona se pribojava da će svi poludeti za Liamom nakon premijere The Hunger Games i zato se želi što više povezati s njim do tad. Majli je ludo zaljubljena u Liama, ali ne sviđa joj se što će ih novinari pratiti kao što su stalno za petama Robu i Kristen Stjuart. Majli se boji da bi to moglo uneti pomutnju u njihov odnos. Ona zna da je Liam nikad ne bi prevario, ali nimalo joj se ne sviđa pritisak koji će uslediti – rekao je jedan izvor.
Inače, premijera filma “The Hunger Games”, ekranizacije prvog nastavka istoimene trilogije Suzane Kolins, zakazana je za mart ove godine, a o filmu se već sad priča kao o novom globalnom fenomenu koji će posve istisnuti sagu ‘Sumrak’.
Radnja se odvija u zemlji Panem, nastaloj nakon uništenja Severne Amerike i podeljenoj u 13 okruga. Jednom godišnje organizuje se igra u kojoj sudeluju tinejdžeri između 12 i 18 godina, koji su osuđeni na borbu do smrti pred televizijskim kamerama.
Redatelj filma je Gari Ros.
Osim Dženifer i Liama, u filmu igraju, između ostalih, i Elizabet Banks, Leni Kravic, Džoš Hatčerson i Vudi Harelson.

 

Povezana vest:  Film “Lični kupac” reditelja Olivijea Asajasa