Avril_Lavigne_Press_Conference_For_The_New_Year_Gala

Avril je srećna: Uživa u ljubavi sa Brodijem i dizajnira lakove za nokte
 
Avril Lavigne koja je s velikim uspehom pokrenula modnu liniju Abbey Dawn namenjenu tinejdžerkama i svima koji se tako ojećaju, planira u saradnji s poznatom kozmetičkom kućom Sally Hansen lansirati kolekciju samoljepljivih lakova za nokte.
-Radujem se ovom projektu. Obožavam modu i sve što ima veze s njom. Sviđaju mi se Sally Hansen lakovi jer su vrlo praktični i lako se skidaju. Za nanošenje vam treba svega pet minuta. Moja kolekcija sasvim odgovara mom stilu oblačenja, radi se o veselim bojama i rokerskim uzorcima – kaže Avril (27) čiji su parfemi veliki hit među tinejdžerkama.
Predstavnici Sally Hensena rekli kako su se odlučili za kanadsku pevačicu jer je modna ikona među mlađim generacijama, poznata po svom prepoznatljivom stilu oblačenja.
-Savršena je osoba za kolekciju lakova jer je obožavaju tinejdžerke i mlade devojke kojima se želimo približiti – poručila je Anet Devita iz S. Hansena.
Inače, usprkos natpisima da su raskinuli, Brodi Džener i Avril Lavinje putem twittera su poručili kako njihova ljubav nikad nije bila jača te da fanovi nikako ne smeju verovati glasinama.
-Uzrujali su me tračevi da smo raskinuli. Avril je uvek bila uz mene, jedna mi je od najbliskijih osoba i volim je – poručio je Džener putem twittera. Avril mu je ubrzo odgovorila kako i ona njega voli. Par je zajedno već dve godine, a upoznali su se ubrzo nakon što se Avril razvela od Dereka Viblija, člana pop punk benda Sum 41.

 

Povezana vest:  Bič Bojsi pomažu ugroženima u Japanu