sharonstone2

Šeron Stoun o gubitku strateljstva nad usvojenim sinom: Mislila sam da se od toga nikad neću oporaviti
 
Slavna Šeron Stoun ovih je dana pred američkim medijima progovorila o jednom „privatnom neuspehu“ iz prošlosti – gubitku starateljstva nad 11-godišnjim sinom. Potpuno starateljstvo nad dečakom kojeg su zajedno usvojili još kao bebu 2008. je godine, podsetimo, pripalo njenom bivšem suprugu Filu Bronstajnu.
-Mislila sam da se od toga nikad neću oporaviti. Ali, nakon nekog vremena si ponovo dobro, moraš imati snage… Znala sam se na humanitarnim događanjima popeti na pozornicu, ljudi bi gledali u mene, a ja sam gledala u pod i molila se u sebi: `Bože, daj mi snage. Znam da ovo moram napraviti kako bi prikupili novac, ali ja sam izgubila svoje dete, izgubila sam zdravlje, izgubila sam sve`. Bila sam jednostavno sam, slomljena -ispričala je 53-godišnja glumačka zvezda.
Iako je oduvek želela da usvoji dete, posebno je bila sigurna da je to ono pravo za nju nakon dva spontana pobačaja: – Poslednji put kad sam izgubila dete, rađala sam 36 sati. Dok smo bili u bolnici, naš agent za usvajanje je nazvao. Pomislila sam: `Bog ga je poslao. To je to`. Oduvek sam razmišljala o usvajanju. Čak i dok sam bila jako mlada sam razmatrala mogućnosti usvajanja.

 

Povezana vest:  “Plaćenici” od večeras u američkim bioskopima