WBAZ_2

Sutra premijera filma „Kupili smo zoo-vrt“

Novo ostvarenje poznatog reditelja Kamerona Kroua, „Kupili smo zoo-vrt“, u kom se prvi put kao partneri na filmu pojavljuju Met Dejmon i Skarlet Džohanson, biće premijerno prikazan 25. januara u 20 časova u Domu sindikata.

„Kupili smo zoo-vrt“ je priča o porodici koja je svoju ušteđevinu potrošila na kupovinu zoološkog vrta i započela nesvakidašnji porodični biznis. Film je snimljen prema istinitoj priči o Bendžaminu Miju (Met Dejmon), ocu sina tinejdžera i male devojčice, koji je u depresiji od kada mu je preminula supruga. Sav novac koji ima on ulaže u kupovinu kuće i placa na kojem je zapušteni zoološki vrt. Posvećena i živopisna ekipa zaposlenih, među kojima je Keli Foster (Skarlet Džohanson), pridružuje mu se u naporima da renovira zoo-vrt i unapredi uslove života njegovih stanovnika.

Povezana vest:  Džoni Dep ne voli glumce koji "muziciraju"

Kao i ostale filmove Kamerona Kroua, „Kupili smo zoo-vrt“ prati pažljivo odabrani saundtrek koji sadrži muziku bendova „Pearl Jam“, „Led Zeppelin“, „Simon and Garfunkel“, „U2“, „Bon Iver“, kao i pesme Vorena Zivona, Edija Vedera, Nila Janga, Džoni Mičel, Toma Petija i Kanje Vesta.  Originalnu muziku za film komponovao je poznati islandski muzičar Jonsi, član benda „Sigur Ros“.

Povezana vest:  Oliver Stoun režiser nove serije o američkoj istoriji

„Kupili smo zoo-vrt“ naći će se na redovnom bioskopskom repertoaru od 26. januara.

Trejler za film možete videti OVDE!