miley-cyrus_1

Majli Sajrus stala u odbranu Demi Mur
 
Majli Sajrus stala je u odbranu prijateljice Demi Mur koja prolazi kroz stvarno teško životno razdoblje. Prema najnovijim informacijama iz američkih medija, Demi se prijavila se u Cirque Lodge centar za odvikavanje od alkohola i droga, smešten u Sundanceu.
-Svi trebate da pustite Demi na miru. U proteklih godinu dana je prošla kroz toliko toga. Ne trebaju joj sranja. Kako možete pričati sranja o nekome kog ne poznajete? – napisala je Miley na twitteru i dodala:
-Mediji o svima u Holivudu pišu da su slabi, glupi i neuravnoteženi. Samo zato što je u Holivudu, ne znači da se drogira. Nisu svi na drogama! Stavite se na njeno mesto. Kako bi se trebala držati kad su svi na svetu toliko naivni da veruju u sve što pročitaju u medijima? Gotovo celi život je pod lupom javnosti.
Posljednjih su dana mediji pisali o tome kako je 49-godišnja Demi u tajnosti bila na razuzdanoj proslavi 22. rođendana Lijama Hemsvorta, dečka 19-godišnje Majli, u jednom losanđeleškom noćnom klubu svega devet dana pre negoli je iznenada završila u bolnici. S Demi je bila i njena 23-godišnja kći Rumer Vilis, a Majli je javnost šokirala fotografijama sa zabave na kojima se pravi kako liže tortu u obliku ogromnog smeđeg penisa.
Demi i Majli zajedno su snimile novi film „LOL“, u kojem Majli glumi divlju tinejdžerku, a Demi njenu zabrinutu majku.

 

Povezana vest:  Strava i užas u bioskopu Fontana