Liam_Hemsworth_Miley_Cyrus_PeopleChoiceAwards2012

Liam Hemsvort: Nadam se da će se Majli svideti moj film!

 

Holivudski par Liam Hemsvort i Majli Sajrus provode dosta vremena zajedno, Liam ističe kako ne zna šta njegova devojka misli o njegovom najnovijem filmu. Naime, Liam glumi u filmu “The Hunger Games” zasnovanom na trilogiji koju je napisala Suzan Kolins.

Liamu se serijal knjiga dopada pa se nada kako i Majli ima sličan utisak.

Povezana vest:  Kako Tarantino koristi hranu u svojim filmovima?

-Ona nije ni znala za knjige dok ja nisam postao povezan sa filmom. Onda je pročitala knjigu. Nadam se da joj se svidela. Ne znam ni sam! Bolje bi joj bilo da pogleda film! – rekao je Australijanac za E! Online.

Hemsvort se nada kako će film biti uspešan, pa će to ohrabriti filmski studio da odobri snimanje kompletne trilogije. Liam je podjednako uzbuđen zbog toga što je snimio “Expendables 2″ u društvu idola Arnolda Švarcenegera, Brusa Vilisa, Silvestera Stalonea i drugih akcionih glumaca.

Povezana vest:  Zak Efron postao "ozbiljan" glumac

-To je bilo neverovatno – priča Liam s oduševljenjem.

-Rastao sam gledajući ove momke i sećam se scene gde ja stojim i pričam gomilu stvari ovi likovima…Bio sam u fazonu ‘Bože! Sedim uz neke od najvećih akcionih idola s kojima sam rastao i sada radim s njima.’ Bio je to jedan od onih momenata kad morate da se uštinete – rekao je Hemsvort.

Povezana vest:  Povratnički film Mela Gibsona u Srbiji

“Hunger Games” kreće u bioskope u martu a “Expandables 2″ stiže na leto.