Best Exotic Marigold Hotel  2 

Plemstvo britanske glumačke scene u komediji „The Best Exotic Marigold Hotel“ na FEST-u 4. marta
 
Neobična komedija poznatog britanskog radio, TV i filmskog reditelja reditelja Džona Madena (Zaljubljeni Šekspir, Mandolina kapetana Korelija), „The Best Exotic Marigold Hotel“, o grupi britanskih penzionera koji, tražeći jeftinije mesto za penzionerske dane, dospeju u Indiju, biće prikazan na FEST-u 4. marta u Sava centru.
U filmu igraju glumci koje su mediji i kritika nazvali „plemstvom britanske glumačke scene“: Džudi Denč, Megi Smit, Bil Naji, Tom Vilkinson, a pridružila im se mlada zvezda Dev Patel, koji je najpoznatiji po ulozi u Oskarima nagrađenom „Milioneru iz blata“.
„The Best Exotic Marigold Hotel“ je premijerno prikazan u Velikoj Britaniji tokom vikenda od 24. do 26. februara, pri čemu se našao na drugom mestu po gledanosti, zaradivši 2, 2 miliona funti.
Priča prati grupu britanskih penzionera (Džudi Denč, Megi Smit, Bil Naji, Tom Vilkinson) koji putuju u Indiju kako bi uživali u sveže renoviranom hotelu. Privučeni reklamama i opčinjeni vizijom lagodnog života, po dolasku zatiču samo senku nekadašnjeg hotela i njegovog preterano entuzijastičnog vlasnika (Dev Patel). Iako je nova sredina manje luksuzna nego što su očekivali, iskustvo koje dele menja ih zauvek, jer otkrivaju da se život i ljubav mogu ponovo dogoditi kada se oslobodimo prošlosti.
„The Best Exotic Marigold Hotel“ naći će se na redovnom bioskopskom repertoaru od 22. marta.

 

Povezana vest:  U pravom životu Džejms Bond ne bi izdržao ni 7 minuta