prestigio_ereader
Prestigio predstavlja novu eReader Prestigio aplikaciju za Android
 
Nova eReader Prestigio aplikacija je razvijena kako bi ponudila najudobniji način prilagođavanja brojnih opcija personalizacije eReading iskustva individualnim potrebama korisnika. Kombinujući najbolje karakteristike postojećih aplikacija na tržištu,   eReader Prestigio teži da postane najbolji u klasi u smislju korisnosti i dizajna. Aplikacija podržava 23 jezika u meniju.
Izuzetno individualan navigacioni koncept obezbeđuje najbolji komfor i jednostavnost upotrebe. Nakon izbora naslova sa police za knjige, možete okretati stranice napred i nazad klizno ili dodirom. Sve navigacije i opcije menija su direktno dostupne jednim dodirom u bilo kom trenutku.
Pored mogućnosti dodavanja markera možete lako deliti prolaze putem email-a, tekst ili MMS poruka. Opet, sve sa jednim dodirom prsta. Osim toga možete uređivati svoju omiljenu listu knjiga na polici sa knjigama.
U zavisnosti od vaših potreba po pitanju dizajna, osvetljenosti i navika tokom čitanja,  korisnik eReader Prestigio aplikacije će imati koristi od mnogo raznovrsnih podešavanja:
Landscape/Portrait mod
Različite pozadine: koža, drvo
Dnevni/noćni mod
Klizač za osvetljenost ekrana
Brojni filteri za razvrstavanje
Više od 40 nivoa uveličavanja
Prikaz napretka u čitanju
Izmena veličine teksta, fonta i boje
“Od korisnika Prestigio MultiPad Tablet računara i Prestigio Nobile eBook Reader-a u više od 50 zemalja naučili smo da su individualne želje heterogene kao i sam svet literature. Primili smo mnogo zahteva da kreiramo Prestigio aplikaciju koja nudi bolju korisnost i bolji dizajn od postojećih rešenja dostupnih na Android tržištu.”, rekao je Yuri Antoshkin, COO za Prestigio. “To je upravo ono što smo uradili.”
Jedna od glavnih karakteristika aplikacije eReader Prestigio je direktan pristup  Online Bookstore PrestigioPlaza.com. Preko 220,000 besplatnih i knjiga koje se plaćaju na 20 jezika, dostupnih 24/7. Ponuda neprekidno raste.
Dalja poboljšanja za prvo izdanje su već u toku, kao što je Adobe DRM podrška i opcije deljenja na društvenim mrežama poput Facebooka i drugih.
eReader Prestigio aplikacija je spremna za preuzimanje od 29. februara 2012. godine besplatno na Android Google Market i na Prestigio web sajtu.
Prvi put će korisnici eReader Prestigio imati mogućnost da učestvuju u nagradnoj igri – Lucky Number Prestigio Giveaway i osvoje 10 najprodavanijih MultiPad uređaja Prestigio, PMP5080B.

 

Povezana vest:  EXIT Tribe predstavio novi paket Viber stikera i zajednicu za proslavu festivalskog duha sa milionima obožavatelja širom sveta