lili_kolins_2012

Lili Kolins osvaja Holivud
 
Bivša devojka Tejlora Lautnera, inače ćerka britanske muzičke legende Fila Kolinsa, kaže da je može osvojiti dečko koji je džentlmen, ali s neobičnim smislom za humor.
Lili Kolins (22) u centru pažnje medija se našla kad se na setu filma ‘Otmica’ zaljubila u Tejlora Lautnera (Jacob iz sage ‘Sumrak’) s kojim je nekoliko meseci bila u vezi, ali tek zahvaljujući ulozi Snežane u filmu ‘Mirror, Mirror’ u kojem igra i Džulija Roberts polako ulazi u društvo najtraženijih mladih glumica.
-Zaista mi laska kad me upoređuju sa sjajnim mladim glumicama poput Eme Stoun, Runi Mara, Dženifer Lorenc, Šejline Vudli, Elizabet Olsen ili Ele Faning. Jako mi neobično odrađivati intervjue i odgovarati na pitanja jer sam to nekad i sama radila baveći se novinarstvom kao tinejdžerka – kaže Lili koja je već s pet godina znala da želi biti glumica, piše Seventeen.
Svoje je prve glumačke korake napravila već s dve godine u jednoj britanskoj televizijskoj seriji, ali nije postala slavna preko noći. Neko je vreme čak radila kao novinarka za magazine za mlade, a kasnije se okušala i kao manekenka. Pre četiri godine špansko ju je izdanje magazina Glamour proglasilo međunarodnim modelom godine.
-Obožavam modu i uživam kopajući po second hand radnjama ili buvljacima. Volim se igrati odećom i modnim detaljima – kaže Lili.
Lili kaže da joj je slavno prezime pomoglo otvoriti mnoga vrata, ali ističe da ih je sama morala čuvati da se ne zatvore.
-Mnogi misle da mi je bilo lako jer mi je tata Fil Kolins. Puno puta sam išla na audicije i bila razočarana jer nisam prošla. Ali nisam klonula duhom. Iz svega toga sam nešto naučila. Ja nikad ne odustajem. Kad nešto želite svim srcem i dajete se 100 posto, sigurno ćete na kraju uspeti – uverena je Lili. Manje je poznato da su je odbili za ulogu Jenny u ‘Tračari’, za naslovnu ulogu u filmu ‘Juno’ te ulogu u hvaljenom filmu ‘The Descendants’ Džordža Klunija.
U filmu ‘Otmica’ radila je s Tejlorom Lautnerom za kojeg kaže da je vrlo draga osoba. No o njihovoj vezi nije željela previše otkrivati.
-Već na audiciji je između nas odmah proradila hemija. Tejlor je sjajan dečko. Jako ceni podršku svojih fanova jer zna da nije njih da ne bi bio tu gde je danas – kaže.
U poslednje vreme je mediji pak povezuju sa Zakom Efronom (HSM), no mlada glumica o tome mudro ćuti.
A kakvi momci mogu osvojiti srce lepe Lili?
-Sviđaju mi se momci koji imaju neobičan smisao za humor, ali su i džentlmeni koji će vam napisati romantično pismo ili lepu poruku. Volim i kad vas dečko može nasmejati, ali i da, kad treba, s njim možete voditi i ozbiljan razgovor. U vezi nikad ne trebate gubiti deo sebe niti se menjati zbog nekoga – kaže ova mlada glumica prepoznatljivih gustih obrva. Lili pak kaže da je, dok je bila mlađa, mrzela svoje obrve.
-Pre su mi strašno smetale moje guste obrve, pa sam ih stalno čupkala. Ali nisam bila zadovoljna kako su nakon toga izgledale. Sad sam ih nekako zavolela i prihvatila. Mislim da nas naše male nesvršenosti upravo i čine posebnima – kaže Lili.

 

Povezana vest:  Filmski debi tvorca "Porodice Soprano"