Rihanna-Battleship-movie-image

Rijana je naučila da puca još kao tinejdžerka
 
Rijana (24) je ispričala da joj nije bilo teško ubaciti se u ulogu redova u filmu ‘Battleship’ jer je kao tinejdžerka naučila rukovati oružjem.
-Bila sam u školskim kadetima, tako da mi nije bilo teško pripremiti se za ulogu. To mi je iskustvo s oružjem dobro došlo zbog uloge u filmu ‘Battleship’ jer sam zapravo pravo s turneje došla na filmski set. Nije bilo puno vremena za vežbanje, pa mi je to što znam rukovati oružjem bilo od velike koristi. Na setu mi je bilo vrlo zabavno i uživala sam snimajući film – kaže mlada pevačica kojoj je to prva filmska uloga.
Pevačica u tom ZF akcijskom filmu tumači lik mornaričkog redovan Core Raikes. Rijana u filmu ima opasan zadatak, a to je da se suprotstavi vanzemaljcima koji se dugo skrivaju na dnu oceana. Osim Rijane, u filmu igraju i Lijam Nison, Aleksander Skarsgard, Bruklin Deker i Tejlor Kič.
Film u naše bioskope stiže 19. aprila. Redatalj ‘Battleshipa’ Peter Berg pohvalio je Rijanu naglasivši da se sjajno snašla pred filmskim kamerama.
Pevačica poreklom s Barabadosa, koja vrlo često postavlja modne trendove ispričala je i da bi se volela okušati u modi.
-Volim modu i zaista bih se jednog dana volela baviti dizajniranjem odeće. Sprijateljila sam se s Đorđom Armanijem s kojim sam sarađivala u modnim kampanjama. Dao mi je odlične savete, a bila sam ponosna jer je uvažio i neke moje ideje – kaže Rijana.

 

Povezana vest:  Koja iznenađenja krije treći nastavak 'Dnevnika Bridget Jones'