jennifer_Lawrence 

Zvezda filma ‘The Hunger Games’ Dženifer Lorens: Volim da nosim naizgled nespojivu odeću
 
Dženifer Lorens, za koju se priča da će biti nova velika zvezda nakon premijere filma ‘The Hunger Games’ (Igre gladi) koji i u naše bioskope stiže 29 marta, otkrila je da je po pitanju mode vrlo nepredvidljiva.
Dženifer svoj smisao za modu opisuje kao pomalo šizofreničan.
-Vrlo sam nepredvidljiva. U stanju sam trendi stvari iskombinovati s nekim grungy komadom odeće. Nosiću ženstvenu orglicu s muškim robusnim satom. Volim takve otkačene kombinacije. Nekad sam nosila npr. bratove košulje sa suknjama. Uživam u modnim eksperimentisanjima – kaže Dženifer.
Ova talentovana glumica, najpoznatija po ulozi u filmu Zimske kosti, ima glavnu ulogu u ekranizaciji filma The Hunger Games, prema trilogiji književnice Suzane Kolins namenjene tinejdžerima, pa se već neko vreme priča da će Dženifer uskoro istisnuti Kristen Stjuart (saga ‘Sumrak’) po pitanju popularnosti.
Džen pak kaže da nimalo ne zavidi Kristen jer nikad nema mira od paparazza i fanova.
-Nikad ne bih volela biti toliko popularna. Kad vidim pod kakvom je lupom Kristen, odmah pomislim: ‘Ne želim biti toliko popularna.’ Ne znam kako bih se nosila s tolikom pažnjom medija i javnosti. To je veliko opterećenje kaže Dženifer.

 

Povezana vest:  Ashley Tisdale udaje se za Christophera Frencha