Jennifer_Aniston_Justin_Theroux

Da li je Dženifer Aniston konačno trudna?
 
Uoči prve godišnjice veze Dženifer Aniston i Džastin Tero hvale se prijateljima da su im se ostvarili svi snovi i da su spremni da zasnuju porodicu.
Dženifer i Džastin prijateljima govore da se žele što pre venčati, a mnogi veruju da bi na godišnjicu veze mogli objaviti srećnu vest, piše američki tabloid Life&Style. Oni navode da je glumica verovatno u drugom stanju jer u zadnje vreme prilikom pojavljivanja u javnosti pokušava da prikrije stomačić, a na oskarovskim je zabavama izbegavala alkoholna pića.
-U Holivudu se sve glasnije priča da je Dženifer verovatno trudna. Video sam je prošli nedelje i nije se prestala smešiti. Delovala je manje mišićavo i vitko nego inače, a u haljini koju je nosila ocrtavao joj se stomačić – rekao je za Life&Style neimenovani izvor.
-Oduvek sam želela decu. Želim imati sve to – rekla je svojevremeno glumica, koju američki tabloidi barem nekoliko desetaka puta godišnje proglase trudnom.
Glumica ne krije, barem ne u krugu prijatelja, da se želi što pre udati za Džastina, a navodno mu je dala rok da se venčaju do kraja godine.
-Ljudi me stvarno žele videti u ulozi majke, udanu i bosonogu i trudnu u kuhinji. A ja samo želim reći – opustite se, dogodit će se i to.
Nakon propalog braka s Bredom Pitom i jednako neuspešnih veza s Džonom Majerom i Vinseom Vonom, Dženifer je, čini se, pronašla idealnog muškarca u Džastinu Terou.

 

Povezana vest:  Šest glumica koknurišu za dve role u novom Betmenu